Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığın üzerine basmak

Rüyada mezarlığın üzerine basmak

Rüyada mezarlığın üzerine basmak kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üzerine basmak gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmamak için araştırmaları çoğaltmalısınız.

Rüyada mezar basmak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada mezara basmak çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek mezarına basmak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına delalettir.

Rüyada mezarın üzerine basmak kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığın üzerine basmak kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına inanılır.

Rüyada mezarların üstüne basmak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, işlerin bir anda azalacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığa basmak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yanlışlıkla mezara basmak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments