Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar basmak

Rüyada mezar basmak

Rüyada mezar basmak can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada mezar basmak gördüyseniz:

  • Belli bir girişim için ihtiyaç duyulan kişiyi, zamanı bulabilir ya da gereken talebi oluşturabilirsiniz.

Rüyada bebek mezarına basmak mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıklara basmak parasal krizler yaşanacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalettir.

Rüyada mezarlığın üzerine basmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada mezar basmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara basmak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, emrinde insan çalıştıracağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığın üstüne basmak hayallerinin gerçek olacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığa basmak dolandırılacağına, özgüveninin artacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla mezara basmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments