Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kefen görmek

Rüyada sarı kefen görmek

Rüyada sarı kefen görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalet eder.

Rüyada sarı kefen gördüyseniz:

  • Dikkatli olunmaması durumunda yanlış anlamalara dayalı olarak uzlaşma sağlanabilir.

Rüyada kefene sarılı bebek görmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, çalıştığına değeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmeden kefene sarılmak rütbesinin yükseleceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine delalettir.

Rüyada kefene sarılı insan görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine yorulur.

Rüyada kefene sarılı adam görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini kefene sarılı görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işarettir.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek huzura kavuşacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kefene sarılmış birini görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments