Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefenini hazırlamak

Rüyada kefenini hazırlamak

Rüyada kefenini hazırlamak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine işarettir.

Rüyada kefenini hazırlamak gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir.

Rüyada kefen hazırlamak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kefenini hazırlamak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, güzel günlerinin geride kalacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasına yemek hazırlamak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalettir.

Rüyada birine kahvaltı hazırlamak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına, sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ikram hazırlamak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yoğun duygular yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sünnet yatağı hazırlamak hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü yemeği hazırlamak genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık hazırlamak rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments