Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık kenarından geçmek

Rüyada mezarlık kenarından geçmek

Rüyada mezarlık kenarından geçmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, imkânlarının azalacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada mezarlık kenarından geçmek gördüyseniz:

  • Evde yaşanan sorunların ya da yaşadığınız yerdeki bir problem tekrar tanımlanabilir.

Rüyada mezarlık kenarından geçmek kesesinin her daim dolu kalacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına yorulur.

Rüyada dere kenarından geçmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarından geçmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz kenarından geçmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada uçurumun kenarından arabayla geçmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, isabetli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurum kenarından geçmek borcunun da hafifleyeceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine alamet eder.

Rüyada yol kenarında mezar görmek mal mülk edineceğine, muradınıza ereceğinize, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlık kenarında oturmak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, aralarından su sızmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments