Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın yanından geçmek

Rüyada mezarın yanından geçmek

Rüyada mezarın yanından geçmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada mezarın yanından geçmek gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerden ders çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada mezarın yanından geçmek edilen duaların kabul olacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlık yanından geçmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar yanından geçmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığın yanından geçmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, evlerin ayrılacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslanın yanından geçmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sevinçli haberler geleceğine, daha güçlü bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada caminin yanından geçmek büyük mutluluklar yaşanacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yılanın yanından geçmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulur.

Rüyada ateşin yanından geçmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments