Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan geçmek

Rüyada mezardan geçmek

Rüyada mezardan geçmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, onlarla arasının açılacağına, eline para geçeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işaret eder.

Rüyada mezardan geçmek gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada mezarlığın önünden geçmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada mezarın içinden geçmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, başarılarının sürekli olacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada mezar yanından geçmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstünden arabayla geçmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar üzerinden geçmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıktan arabayla geçmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine inanılır.

Rüyada mezarın yanından geçmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments