Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar ezmek

Rüyada mezar ezmek

Rüyada mezar ezmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işarettir.

Rüyada mezar ezmek gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları yaşamsal değişikliklere dahi sebep olabilir.

Rüyada mezar ezmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan görüp başını ezmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet eder.

Rüyada atın ezdiğini görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet eder.

Rüyada farenin kafasını ezmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalettir.

Rüyada kediyi ezmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine inanılır.

Rüyada yılan kafasını ezmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına işarettir.

Rüyada ayakla yılan ezmek işlerinin yolundan çıkacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada arabanın ezdiğini görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments