Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın ezdiğini görmek

Rüyada atın ezdiğini görmek

Rüyada atın ezdiğini görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, evine haciz geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada atın ezdiğini gördüyseniz:

  • İki tarafta üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada atın ezdiğini görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah yılanın başını ezmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı yılan ezmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına yorulur.

Rüyada sarımsak ezdiğini görmek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına yorulur.

Rüyada arabayla ezmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada trenin ezdiğini görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına işaret eder.

Rüyada fare ezdiğini görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments