Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın ezdiğini görmek

Rüyada arabanın ezdiğini görmek

Rüyada arabanın ezdiğini görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada arabanın ezdiğini gördüyseniz:

  • Bazı harcamalarınızı gerçekleştirebilmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Rüyada arabanın birini ezdiğini görmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada arabanın ezdiğini görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, iyi geçiminin biteceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sinek ezmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla birini ezmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada yengeç ezmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, insanlardan uzaklaşacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakla ezmek çok büyük paralar kazanılacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, dış ticarete atılacağına rivayet eder.

Rüyada zeytin ezmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin başını ezmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, işinde büyük başarılar alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments