Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın başında ağlamak

Rüyada mezarın başında ağlamak

Rüyada mezarın başında ağlamak hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, kazançlı işlere gireceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, hayırlı bir sürece girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın başında ağlamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön plana çıkmayı bekliyor.

Rüyada kendi mezarının başında ağlamak yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık başında ağlamak çektiği zorlukların biteceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine işarettir.

Rüyada mezarın başında ağlamak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir mezar başında ağlamak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mezar başında ağlamak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, muradına eremeyeceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına delalet eder.

Rüyada mezar başında ağladığını görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada hasta başında ağlamak kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, başarı ve zafer kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze başında ağlamak hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments