Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar aramak

Rüyada mezar aramak

Rüyada mezar aramak aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar aramak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda kendinizi aşabilir, denememiş şeyler denemek, gidilmemiş yollardan gitmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kendine mezar yeri aramak çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, çok başarılı adımlar atacağına, cesaretini yeninden toplayacağına işaret eder.

Rüyada kayıp mezar aramak daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta define aramak uğursuzlukların kol gezeceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, düşman malından yemeye yorulur.

Rüyada mezarlıkta bir şey aramak biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına inanılır.

Rüyada kendi mezarını aramak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta mezar aramak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta birini aramak koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine işarettir.

Rüyada mezar aramak insanlarla arasının iyi olacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments