Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine mezar yeri aramak

Rüyada kendine mezar yeri aramak

Rüyada kendine mezar yeri aramak huzurlu bir hayat süreceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada kendine mezar yeri aramak gördüyseniz:

  • Meslektaş, müşteri ya da diğer yakınlarınızla farklılıklarınızı görmezden gelebilirseniz huzuru yakalayabilirsiniz.

Rüyada kendine mezar yeri aramak uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada mezar yeri aramak makam ve kariyer sahibi olunacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada namaz kılmaya yer aramak bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, sorunlarını gidereceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada banyo yapacak yer aramak istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, hedeflerine yaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yer aramak geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kılmak için yer aramak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine tabir olunur.

Rüyada abdest alacak yer aramak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına inanılır.

Rüyada kalacak yer aramak sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments