Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta birini aramak

Rüyada mezarlıkta birini aramak

Rüyada mezarlıkta birini aramak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta birini aramak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde güzel bir ortam sizi bekliyor.

Rüyada mezarını aramak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta bir şey aramak hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta birini aramak müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine mezar aramak huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta define aramak uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, çekilen hasretin biteceğine rivayet eder.

Rüyada mezar aramak onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, kazançların artacağına delalet eder.

Rüyada mezarda define aramak iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, o işi canlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta mezar aramak sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, kazançlı işler yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments