Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi mezarını aramak

Rüyada kendi mezarını aramak

Rüyada kendi mezarını aramak aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, daha çok dünya malı edineceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine delalettir.

Rüyada kendi mezarını aramak gördüyseniz:

  • Anılarınızın üzerinden geçmeniz ilerlemek için gerekli cevapları bulmanıza yardım edebilir.

Rüyada ölmüş birinin mezarını aramak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta hazine aramak Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta define aramak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, başarı kazanılacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta mezar aramak ev sahibi olunacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi mezarını aramak ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada kayıp mezar aramak yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta bir şey aramak daima afiyette olacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıkta birini aramak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments