Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayıp mezar aramak

Rüyada kayıp mezar aramak

Rüyada kayıp mezar aramak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Rüyada kayıp mezar aramak gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, eski verimi alamadığınız bazı iş, iş birliği, anlaşma, pazarlık ya da düzenleme veya planları gözden geçirmenize neden olabilecek gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada kayıp mezar aramak malından ve parasından olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kayıp bir şeyi aramak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, müjdeli haberler alacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayıp eşya aramak mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kayıp birini aramak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Rüyada kayıp çocuğu aramak saygınlık kazanacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, güzel günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayıp ayakkabı aramak başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına yorulur.

Rüyada kayıp bir şey aramak fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kazancının daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayıp insan aramak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments