Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta bir şey aramak

Rüyada mezarlıkta bir şey aramak

Rüyada mezarlıkta bir şey aramak kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta bir şey aramak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki birisinin beklenmedik tavırları ya da hareketleri nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta bir şey aramak verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada aradığı şeyi bulmak bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyi çok aramak alkış alacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde bir şey aramak uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaybettiği bir şeyi aramak yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayıp bir şey aramak zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ormanda bir şey aramak hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, ana baba sözü dinlemeye delalettir.

Rüyada karanlıkta bir şey aramak kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments