Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta mezar aramak

Rüyada mezarlıkta mezar aramak

Rüyada mezarlıkta mezar aramak işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta mezar aramak gördüyseniz:

  • Bazıkişilerin hareketleri sizi şaşırtabilir.

Rüyada mezarlıkta hazine aramak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, birçok işin birlikte yapılacağına inanılır.

Rüyada kendine mezar aramak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin mezarını aramak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, büyük hatalar yapacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarda define aramak mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada kendine mezar yeri aramak aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına alamet eder.

Rüyada mezar aramak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada mezarını aramak ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin mezarını aramak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments