Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek mevkide birini görmek

Rüyada yüksek mevkide birini görmek

Rüyada yüksek mevkide birini görmek mutsuz ve üzgün olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine yorulur.

Rüyada yüksek mevkide birini gördüyseniz:

  • Aksi bir durumda ise, istediğiniz tepkileri almanız zor olabilir.

Rüyada yüksek mevkiye atanmak hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, parasının ve malının artacağına yorulur.

Rüyada yüksek mevkide birini görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına tabir olunur.

Rüyada birini yüksek mevkide görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, çok mutlu olunacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada yüksek mevkili birini görmek işini layığı ile yerine getireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işarettir.

Rüyada kendini yüksek mevkide görmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek mevkide olmak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, onu hayallerine kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada mevki sahibi birini görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, maddi güç elde edeceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mevki yükselmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments