Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yüksek mevkide görmek

Rüyada kendini yüksek mevkide görmek

Rüyada kendini yüksek mevkide görmek sabırla hayatına devam edeceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, ekmeksiz kalacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya işaret eder.

Rüyada kendini yüksek mevkide gördüyseniz:

  • Bir yatırıma, maddi konulara ya da sağlık durumuna bağlı başlıklar alışılmadık şekilde ele alınabilir.

Rüyada yüksek mevkide birini görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine işarettir.

Rüyada yüksek mevkide olmak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek mevkiye atanmak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek mevkili birini görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini yüksek mevkide görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, günahların af olacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işaret eder.

Rüyada kendini yüksek mevkide görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada mevki sahibi birinin elini öpmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, çok büyük borçlar alacağına, daha çok iş yapacağına inanılır.

Rüyada mevki sahibi insanlar görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments