Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevki sahibi birini görmek

Rüyada mevki sahibi birini görmek

Rüyada mevki sahibi birini görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, her gün daha fazla dolacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada mevki sahibi birini gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri gruplandırmanız veya klasifiye etmeniz gerekiyor.

Rüyada makam mevki sahibi olmak çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada mevki sahibi birini görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına delalettir.

Rüyada mevki sahibi olmak başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mevki sahibi görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada mevki sahibi birinin elini öpmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mevki sahibi insanlar görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine tabir olunur.

Rüyada üst mevkide birini görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada mevkili birini görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments