Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metroyu kaçırmak

Rüyada metroyu kaçırmak

Rüyada metroyu kaçırmak olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına yorulur.

Rüyada metroyu kaçırmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamızda fayda var.

Rüyada metroyu kaçırdığını görmek canın derdine düşeceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada metroyu kaçırmak statü atlayacağına, terfi alacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına işarettir.

Rüyada metroda olmak sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalettir.

Rüyada metro binmek kazançlı kapıların açılacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna işarettir.

Rüyada metro kazası görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Rüyada metro tüneli görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada metro istasyonunda beklemek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, Allah katında yükseleceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada metro bileti almak bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments