Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metro istasyonunda beklemek

Rüyada metro istasyonunda beklemek

Rüyada metro istasyonunda beklemek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalettir.

Rüyada metro istasyonunda beklemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde aranır olmanıza rağmen yabancılaşma eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada metro istasyonunda beklemek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına delalet etmektedir.

Rüyada metro istasyonu görmek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada istasyonda beklemek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tren istasyonunda tren beklemek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işaret eder.

Rüyada istasyonda tren beklemek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, kötü sözler duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada tren istasyonunda beklemek kötü günlerin geride kalacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, hayırlı işlerde yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada baz istasyonu görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine alamet eder.

Rüyada petrol istasyonu görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments