Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metroyu kaçırdığını görmek

Rüyada metroyu kaçırdığını görmek

Rüyada metroyu kaçırdığını görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kazancın gittikçe artacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada metroyu kaçırdığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında veya bir eğlence ortamında bulunabilirsiniz.

Rüyada metroyu kaçırmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, sorumlulukların azalacağına alamet eder.

Rüyada metroyu kaçırdığını görmek çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada metrodan inmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalettir.

Rüyada metro kazası görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hızlı metroya binmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada metroya binmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada metro görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini metroda görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments