Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metro bileti almak

Rüyada metro bileti almak

Rüyada metro bileti almak bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada metro bileti almak gördüyseniz:

  • Olayları gerçekleştirecek olan sizsiniz oturup beklememelisiniz.

Rüyada metro bileti almak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada metro tüneli görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hızlı metroya binmek işinde büyük başarılar alacağına, kurtuluşa ereceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine delalettir.

Rüyada metro istasyonunda beklemek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada metroyu kaçırdığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına tabir olunur.

Rüyada metro kullanmak gelirinin giderinden fazla olacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada metroya bindiğini görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına işarettir.

Rüyada metroda olmak rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments