Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metro binmek

Rüyada metro binmek

Rüyada metro binmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada metro binmek gördüyseniz:

  • Belli konuları bir kenara bırakamazsanız, küçücük bir olay devlet meselesi haline dönüşebilir.

Rüyada metrobüse binmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalettir.

Rüyada metroya binmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına tabir olunur.

Rüyada metro binmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hızlı metroya binmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada metro kazası görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada metroda olmak ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada metroyu kaçırmak rütbesinin yükseleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına alamet eder.

Rüyada metro görmek geniş bir ev satın alacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments