Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metroya bindiğini görmek

Rüyada metroya bindiğini görmek

Rüyada metroya bindiğini görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına delalettir.

Rüyada metroya bindiğini gördüyseniz:

  • Durumunuzu, en az, hayatınızı etkileyen kişileri ilgilendiren durumlar kadar dikkatle ele almanız gerekiyor.

Rüyada metroya bindiğini görmek dünya hayatında huzurlu olmaya, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine delalet eder.

Rüyada metro durağı görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına rivayet eder.

Rüyada metro tüneli görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada metrodan inmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine inanılır.

Rüyada metro inşaatı görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada metro istasyonu görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına işarettir.

Rüyada metro gitmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işarettir.

Rüyada metro tren görmek kazancının artacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, haram mal yiyip içeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments