Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metro inşaatı görmek

Rüyada metro inşaatı görmek

Rüyada metro inşaatı görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına delalet eder.

Rüyada metro inşaatı gördüyseniz:

  • Sonuçları farklıdır.

Rüyada metro inşaatı görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işinden geri kalacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına alamet eder.

Rüyada metroda olmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada metroyu kaçırdığını görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına inanılır.

Rüyada metro gitmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, iyi şartlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada metro kazası görmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini metroda görmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada metro tüneli görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına işaret eder.

Rüyada metro istasyonunda beklemek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bir süre belini doğrultamayacağına, maddi konuda zayıflayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments