Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metro durağı görmek

Rüyada metro durağı görmek

Rüyada metro durağı görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada metro durağı gördüyseniz:

  • Kafanızda size heyecan veren planlar, projeler veya amaçlarınız var.

Rüyada metro durağı görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada durakta inmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüs durağı görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalettir.

Rüyada yanlış durakta inmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada son durak görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine tabir olunur.

Rüyada taksi durağı görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolmuş durağı görmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına işarettir.

Rüyada durakta görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments