Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metro kullanmak

Rüyada metro kullanmak

Rüyada metro kullanmak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, oldukça büyük başarılara, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada metro kullanmak gördüyseniz:

  • Gereksiz eşyalar alabilir veya ihtiyacınızın üstünde para harcayabilirsiniz.

Rüyada metro kullanmak kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, yeni fırsatlar elde edeceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada metro tüneli görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada metro bileti almak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, istediği noktalara ulaşacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada metro gitmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, yeni hobiler edinileceğine alamet eder.

Rüyada tren metro görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada metro istasyonu görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına delalet eder.

Rüyada metroya bindiğini görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada metro binmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments