Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metrobüse binmek

Rüyada metrobüse binmek

Rüyada metrobüse binmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, rütbesinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada metrobüse binmek gördüyseniz:

  • Verimli konuşmalar veya bilginizi gösterebileceğiniz girişimler ön plana çıkabilir.

Rüyada metroya binmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada metro binmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada hızlı metroya binmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada metrobüse binmek hata yapılacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada metro gitmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada metro istasyonunda beklemek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, aksiliklerin aşılacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada metroyu kaçırdığını görmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına yorulur.

Rüyada metro tüneli görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments