Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metroya binmek

Rüyada metroya binmek

Rüyada metroya binmek evlatlarından memnun olacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine delalet eder.

Rüyada metroya binmek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yönde, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Rüyada metroya binmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, insanlar tarafından sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada metrobüse binmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kazanç ve kar getireceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada metro binmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hızlı metroya binmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, bunun için sabırsızlanacağına rivayet eder.

Rüyada metroda olmak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada metroya bindiğini görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, hataların telafi edileceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada metro durağı görmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada metroyu kaçırdığını görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments