Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metro görmek

Rüyada metro görmek

Rüyada metro görmek rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, gelişmelerin olacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına alamet eder.

Rüyada metro gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada kendini metroda görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına alamet eder.

Rüyada metro tren görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, stresinin çoğalacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada metro görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tren metro görmek önünü göremez olacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına alamet eder.

Rüyada metroya binmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada metro tüneli görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet eder.

Rüyada metro bileti almak özgüveninde artış yaşanacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalettir.

Rüyada metro istasyonu görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, çabalarının boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments