Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinden mesaj geldiğini görmek

Rüyada sevdiğinden mesaj geldiğini görmek

Rüyada sevdiğinden mesaj geldiğini görmek üzüntünden sağlığından olacağına, esenliğe kavuşacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinden mesaj geldiğini gördüyseniz:

  • Kendi bildiğiniz şekilde ilerleyin.

Rüyada sevdiğinden mesaj gelmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj geldiğini görmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinden mesaj geldiğini görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına işarettir.

Rüyada sevgiliden mesaj geldiğini görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada telefonuna mesaj gelmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, ölümcül hastalıklara işaret, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden mesaj geldiğini görmek büyük borçlar alınacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments