Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermi görmek

Rüyada mermi görmek

Rüyada mermi görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, kazançta zarar edeceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermi gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan karşılanması zor beklentileriniz olabilir.

Rüyada mermi sesi duymak makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalettir.

Rüyada kurşun mermisi görmek rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda mermi görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına inanılır.

Rüyada top mermisi atmak yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, merdiven atlayacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine inanılır.

Rüyada mermisi bitmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada büyük mermi görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada oyuncak mermi görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada mermi yediğini görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments