Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük mermi görmek

Rüyada büyük mermi görmek

Rüyada büyük mermi görmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işaret eder.

Rüyada büyük mermi gördüyseniz:

  • Sizi mutlu kılacak veya ihtiyaçlarınızı karşılamaya hizmet edecek şeylere odaklanmalısınız.

Rüyada büyük mermi görmek çok rahat bir döneme gireceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerden mermi toplamak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşun mermisi görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mermi atmak sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine inanılır.

Rüyada gümüş mermi görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kurşun mermi görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada mermi çekirdeği görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patlamış mermi görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, çok farklı bir kişi olacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments