Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermi sesi duymak

Rüyada mermi sesi duymak

Rüyada mermi sesi duymak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, aydınlığa çıkılacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermi sesi duymak gördüyseniz:

  • Düşünmeden kabul edebileceğiniz şeyler sizi zor duruma sokabilir.

Rüyada mermi sesi duymak sırtının yere gelmeyeceğine, kendinden emin adımlar atacağına, ağız tadının da kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada şarjöre mermi koymak her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, zor zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah mermisi görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada kafasına mermi yemek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, itibarını geri kazanacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına işarettir.

Rüyada tabanca ve mermi görmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine yorulur.

Rüyada mermisi bitmek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mermisiz silah görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş mermi görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments