Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermisi bitmek

Rüyada mermisi bitmek

Rüyada mermisi bitmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına rivayet eder.

Rüyada mermisi bitmek gördüyseniz:

  • Biraz daha rahat olmaya çalışın, umut size uzak olmamalı, hiçbirşey son değildir, sürprizler yaşamın ta kendisidir.

Rüyada mermisi bitmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada benzini bitmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına işarettir.

Rüyada kurşunu bitmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilinde tüy bitmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada dilde tüy bitmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine delalettir.

Rüyada kafasına mermi yemek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermiyle vurulmak hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada eline mermi almak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, iyi anlaşacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments