Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer silmek

Rüyada mermer silmek

Rüyada mermer silmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, yeni bir yol çizileceğine alamet eder.

Rüyada mermer silmek gördüyseniz:

  • Durumunuzu dürüst şekilde değerlendirmelisiniz.

Rüyada mermer silmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, büyük bir karar verileceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mermer merdiven silmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mermer mezar görmek evliyseniz eşle iyi geçime, hak yiyeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada mermer kapı görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, bundan hayır göreceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermerden mezar görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, başarıya giden yolların açık olacağına delalet eder.

Rüyada mermer lahit görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada mermer parçaları görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada mermer havuz görmek rızkının kesilmeyeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments