Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer mezar görmek

Rüyada mermer mezar görmek

Rüyada mermer mezar görmek kimseye minnet etmeyeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mermer mezar gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunları kaçınılmaz olarak kabul edebilirseniz fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Rüyada mezar mermeri görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, rızkının da genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mermerden mezar görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, güzel bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada mermer mezar görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, işlerin başına geçeceğine, az çalışarak çok gezeceğine rivayet eder.

Rüyada mermer mezar taşı görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, düşmanların barışacağına delalettir.

Rüyada mermer almak sevinç dolu haberler alacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mermer eşik görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada mermer havuz görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mermer yol görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments