Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer merdiven silmek

Rüyada mermer merdiven silmek

Rüyada mermer merdiven silmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, çok büyük ses getireceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kendi işine kavuşacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mermer merdiven silmek gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik, elektronik başlıklı konularda yaşanabilecek aksiliklere karşı gereken tedbirleri almamızda, unutulabilecek veya kaybolabilecek önemli eşya ihtimaline karşı hazırlıklı olmamızda fayda var.

Rüyada mermer merdiven silmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına tabir olunur.

Rüyada mermer silmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına yorulur.

Rüyada mermerden merdiven görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, saygınlığına leke sürüleceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermer merdiven yıkamak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mermer merdivenden çıkmak kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, bunun farkına varacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz mermer merdiven görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada mermer merdiven çıkmak kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermer merdivenden inmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments