Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermerden mezar görmek

Rüyada mermerden mezar görmek

Rüyada mermerden mezar görmek yaşamın kolaylaşacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermerden mezar gördüyseniz:

  • Askıda kalmış iş veya düzenlemeler konusunda yeni bir anlayış geliştirebilirsiniz.

Rüyada mermerden mezar görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hoş olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mezar mermeri görmek aşının da çoğalacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mermer mezar görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada mermer mezar taşı görmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermer yüzük görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulur.

Rüyada mermer zemin görmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, insanlarla tartışacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine yorulur.

Rüyada mermer havuz görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mermer heykel görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, hasadının tarlasında kalacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments