Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer havuz görmek

Rüyada mermer havuz görmek

Rüyada mermer havuz görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, işi ile gündeme geleceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, yeniden bir araya geleceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mermer havuz gördüyseniz:

  • Belli konular, anlaşmalar, öneriler veya teklifler yararınıza gelişmeye başlıyor.

Rüyada mermer havuz görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada mermer parçaları görmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada beyaz mermer görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada mermer kırıldığını görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, hedeflerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer merdivenden inmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına yorulur.

Rüyada mermer taşı görmek sağlığının bozulacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine tabir olunur.

Rüyada mermeri kırmak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, sağlığından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mermer tuvalet görmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, işinde yükseleceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments