Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer kapı görmek

Rüyada mermer kapı görmek

Rüyada mermer kapı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mermer kapı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içeren ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada mermer kapı görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına alamet eder.

Rüyada mermer duvar görmek kendi patronu olacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, hayırlı kararlar verileceğine inanılır.

Rüyada mutfak mermeri görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada mermer merdiven silmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermer zemin görmek zorlukların ortadan kalkacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada mermer üzerinde yürümek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına alamet eder.

Rüyada mermer merdiven yıkamak yaklaşan güzel günlere, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, hayaline kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mermer taşımak hayırlı bir kısmetle tanışacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments