Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer parçaları görmek

Rüyada mermer parçaları görmek

Rüyada mermer parçaları görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, canın sıkılacağına, onu dinleyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yarar sağlamayacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına delalettir.

Rüyada mermer parçaları gördüyseniz:

  • Farklı sonuçlar peşinde olan bir kişi size yanlış ya da olumsuz bilgi verebilir.

Rüyada mermer parçaları görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, verimliliğinin de artacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine delalettir.

Rüyada mermer parçası görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermer silmek işlerine verimin hâkim olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada mermer duvar görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına işarettir.

Rüyada mermer taşı görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada mermer çeşme görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli mermer görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mermerde yürümek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments