Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer lahit görmek

Rüyada mermer lahit görmek

Rüyada mermer lahit görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, helal lokmalar yiyeceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mermer lahit gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız bir gelişme olabilir.

Rüyada mermer lahit görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına inanılır.

Rüyada lahit görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lahit açmak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, her istediğini elde edeceğine işaret eder.

Rüyada lahit mezar görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada mermerin kırıldığını görmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada mermer görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada mermer kırılması görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, malının da eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mermerde yürümek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, umutlanacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments