Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer taşı görmek

Rüyada mermer taşı görmek

Rüyada mermer taşı görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, ferah bir eve geçileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işarettir.

Rüyada mermer taşı gördüyseniz:

  • Duygularınız veya duygusal davranmanız belli hedeflere ulaşmanızı veya bazı isteklerinizin yerine gelmesini engelleyebilir.

Rüyada mermer taşı görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mermer taş görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına işarettir.

Rüyada mermer mezar taşı görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermer kapı görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mermer görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermer merdiven çıkmak fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mermer kırıldığını görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, daima zinde ve genç kalacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments