Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli mermer görmek

Rüyada renkli mermer görmek

Rüyada renkli mermer görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli mermer gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten sıkıntı verebilir ya da yıpratıcı olabilir.

Rüyada renkli mermer görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, adeta havalara uçacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mermer merdiven görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada mermeri kırmak işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer yıkamak maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, önünün açılacağına inanılır.

Rüyada mermer döşemek düşmanların çok üzüleceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada mermer masa görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermer mezar taşı görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada mermer üzerinde yürümek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments