Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer çeşme görmek

Rüyada mermer çeşme görmek

Rüyada mermer çeşme görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada mermer çeşme gördüyseniz:

  • Maddi bakımdan ya da sosyal hayatınızı ilgilendiren konularda oldukça şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada mermer çeşme görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada mermer mezar taşı görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada mermer oda görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada mermer madeni görmek mutluluk ve huzur bulacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada mermerde yürümek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mermer parçaları görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına inanılır.

Rüyada mermer merdiven silmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada mermer kapı görmek rahatının her zaman yerinde olacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments