Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermerde yürümek

Rüyada mermerde yürümek

Rüyada mermerde yürümek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermerde yürümek gördüyseniz:

  • Eksik yerleri tamamlamalısınız.

Rüyada mermerde yürümek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına işarettir.

Rüyada mermer üzerinde yürümek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz mermer merdiven görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mermer merdivenden inmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mermer taş görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, rahat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mermer masa görmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mermer görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermer merdiven görmek verilen emeğin boşa gideceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments